Het gemeentebestuur van Heers gaat over tot de aanwerving van een BIBLIOTHECARIS/MEDEWERKER VRIJE TIJD met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur – voltijds: 38u/38u, bruto startsalaris min. € 17.300/jaar (niet-geïndexeerd).

Voor deze contractuele betrekking zijn we op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige medewerker.

Jobinhoud

Enerzijds leid en coördineer je de Plaatselijke Openbare Bibliotheek (P.O.B.) en anderzijds werk je mee op de dienst vrije tijd (jeugd, sport, toerisme, cultuur).

Je staat enerzijds in voor het voorbereiden en uitvoeren van de strategische  beleidsplanning van de P.O.B. en je zorgt voor het efficiënt functioneren van de P.O.B. Voor dit laatste kan je rekenen op de ondersteuning van een bibliotheek-assistent.

Anderzijds help je mee met het organiseren van diverse vrijetijdsactiviteiten. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van de jeugdwerking en het cultureel erfgoedbeleid.

Je rapporteert aan het afdelingshoofd vrije tijd.

Vereisten

Je hebt goede organisatievaardigheden en bent stressbestendig en flexibel.

Ervaring hebben als bibliothecaris en ervaring in de vrijetijdssector zijn een pluspunt.

Je werkt graag met jongeren. Je hebt interesse voor cultuur en erfgoed.

Je bent bereid om je voortdurend bij te scholen en dit overeenkomstig de noodwendigheid van de dienst. Je houdt jezelf voortdurend op de hoogte van de evoluties in de bibliotheek-, jeugd- en erfgoedsector.

Je beschikt over goede communicatievaardigheden.

Je hebt kennis van het lokaal bestuur (organen, samenstelling, functies, bevoegdheden) en van budgettering.

Je bent bereid 's avonds en in het weekend te werken.

Diploma niveau hoger onderwijs korte type.

 

Een uitgebreidere functiebeschrijving en –profiel kan je hier raadplegen.

 

Ben jij de geknipte persoon die we zoeken? Bezorg ons dan uiterlijk op 2 oktober 2017 je sollicitatiebrief, je cv en een kopie van je diploma via een aangetekende zending of via e-mail met ontvangstmelding.

Praktische gegevens: Gemeentebestuur Heers, Paardskerkhofstraat 20, 3870 Heers, tel. 011 48 01 04, e-mail: secretariaat@heers.be.