Dienstencentrum 't Hofke 

Dienstencentrum 't Hofke biedt u een waaier van activiteiten aan. Deze activiteiten zijn van recreatieve aard, van algemeen vormende aard en van informatieve aard. Wij proberen voor alle senioren die in het jaar van de activiteiten 58 jaar worden een geschikt activiteitenprogramma samen te stellen. Sinds 29 juli 2013 is het dienstencentrum verhuisd naar de lokalen van het jeugdhuis!

Hoe houden wij u op de hoogte?

Tweemaal per jaar brengen wij bij u thuis een programmaboekje in de brievenbus. Daarin vindt u alle activiteiten en uitstappen voor het volgende half jaar. Om het u gemakkelijk te maken vindt u in het midden van dit programmaboekje een handige kalender met alle activiteiten op een rijtje.

Waar hebben de activiteiten plaats?

De aangeboden activiteiten vinden in principe steeds plaats in het jeugdhuis. Wanneer dit niet zo is, wordt dit steeds vermeld. Soms voorzien we ook een autocar om de deelnemers op te pikken aan de voorziene opstapplaatsen van iedere deelgemeente.

Openingsuren

Dienstencentrum 't Hofke is open:
op maandag van 9u tot 19u
op dinsdag en woensdag van 9u tot 16u30
op donderdag en vrijdag van 9u tot 12u30

U kunt er ook terecht in de ontmoetingsruimte voor een drankje, een leuke babbel, het lezen van de krant of een tijdschrift, om een gezelschapsspelletje te spelen, tv te kijken,...
Openingsuren ontmoetingsruimte: ieder maandag en woensdag van 13u tot 16u30
Consumpties kosten €1
In de ontmoetingsruimte is jong en oud welkom!

Contactpersoon dienstencentrum
Annick Vanacken
011/67.41.45
dienstencentrum@ocmwheers.be